Machtigen

Wil je graag opgaan voor je rijexamen dan dien je Drive2Go te machtigen. Zonder deze machtiging kan een rijschool geen examen voor je aanvragen. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk?

Om de rijschool te machtigen klik je op de groene button onder aan de rechterkant met de tekst “drive2go machtigen”. Je kunt ook rechtstreeks naar mijn.cbr.nl gaan. Vervolgens log je je in met jouw DigiD. Als je op deze website ingelogd bent, voer je het nummer in van Drive2Go. Dit is: 2180K6. Daarna voer je je adresgegevens in. Lees de voorwaarden goed door.

Als je de voorwaarden geaccepteerd hebt, klik je op: ‘machtig de rijschool’. Zonder machtiging kunnen rijscholen geen examen reserveren, dus vergeet dit niet te doen!​

Wat is DigiD?

Met uw persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt u inloggen op websites van de overheid. De Belastingdienst bijvoorbeeld, werkt met DigiD.

Bijna alle gemeentes werken met DigiD. En ook Mijn CBR werkt met DigiD. Hoe werkt DigiD? U verlaat even Mijn CBR, en komt terecht op de website van DigiD. Na het inloggen met uw persoonlijke DigiD komt u vanzelf weer terug bij Mijn CBR.

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Postbus 58,
5056 ZH Berkel-Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

Rijschoolnummer voor machtiging:
2180K6

× Hoe kan ik je helpen?