Tarieven / Kosten

Algemene tarieven
Proefles + intake Gratis
Losse les (60 minuten) € 42
Tussentijdse toets € 180
Praktijk examen € 230
Faalangst examen € 320
BNOR examen € 270
Pakketten (zie hieronder) vanaf € 380

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

Welkomstpakket

10 rijlessen

€ 380

Pakket 1

25 rijlessen

€ 1240

Pakket 2

30 rijlessen + examen

€ 1430

Pakket 3

35 rijlessen + examen

€ 1615

Pakket 4

40 rijlessen + examen

€ 1790

Herexamenpakket

5 rijlessen + examen

€ 425

Let niet alleen op de kosten

Met de scherpe tarieven die we hanteren klinkt het misschien wel een beetje gek. Maar we zeggen het altijd: let niet alleen op de kosten. Het gaat ook om andere zaken die een belangrijke rol spelen bij de keuze van een rijschool, zoals:

  • Kwaliteit van de autorijschool (wij krijgen van iedereen 5 sterrren op onze facebook pagina)
  • Flexibiliteit van de rijschool: kun je gemakkelijk je rijlessen verzetten?
  • Goede klik met de instructeur: we geven je de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen
  • Altijd dezelfde instructeur: dit is bij ons altijd het geval. Dus niet verschillende instructeurs

Wat zeggen anderen?

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

Sofia Ahmad Mohamed

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

Wilco

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

Ilham Adda

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

Naomi Boers

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

Bilal Seul

Ik word heel erg gemotiveerd door mijn rij-instructeur tijdens het rijden en er wordt ook goed vertelt wat je op een moment fout doet zodat de kans op dezelfde fout steeds kleiner wordt.

Jessy Pinas

Super fijne rij instructeur, overgestapt van een andere rijschool naar hier en ik les 10 keer fijner. Ik ga mijn rijbewijs zeker hier behalen. Top rijschool!

Lisa Balentijn
© Copyright - Drive2go
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?