Rijlessen

Op het moment dat je rijlessen gaat volgen dan wil je een goede keuze maken tussen de verschillende mogelijkheden die er zijn. Bij autorijschool Drive2Go bieden we je verschillende mogelijkheden. Van een opfriscursus tot complete pakketten.

Mogelijkheden

Hieronder zie je de mogelijkheden die Drive2Go op dit moment aanbiedt:

Pakketten

Rijopleiding in stappen

Opfriscursus

2toDrive

Tussentijdse toets

Gevestigd in Berkel-Enschot

Onze autorijschool is gevestigd in Berkel-Enschot. Vanuit hier zijn we snel in Tilburg, Oisterwijk, Haaren, Goirle, Biezenmortel of bijvoorbeeld Udenhout. Wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met onze manier van lesgeven? Dat kan. Wij geven iedereen de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Op deze manier kun je ontdekken of dat er een klik is op persoonlijk vlak en onze manier van lesgeven.

Wat zeggen anderen

We vinden het fijn om feedback te krijgen van onze klanten. Hieronder de reacties van enkele klanten:

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

“Ik word heel erg gemotiveerd door mijn rij-instructeur tijdens het rijden en er wordt ook goed vertelt wat je op een moment fout doet zodat de kans op dezelfde fout steeds kleiner wordt.”

“Super fijne rij instructeur, overgestapt van een andere rijschool naar hier en ik les 10 keer fijner. Ik ga mijn rijbewijs zeker hier behalen. Top rijschool!”

”Top lessen gehad bij Drive2go!
Stap voor stap leren en het heel gezellig gehad met Salima.
Ik vond het heel makkelijk leren, en ook leuk, door de methode die Salima gebruikt. Daarnaast was ook elke rijles gezellig, Salima is altijd in voor een praatje en een grapje!”

”Drive 2 go is echt een rijschool waar iedereen zich op zijn gemakje voelt. Salima is een super lieve rij instructrice waarbij fouten maken geen probleem is. Van fouten maken leer je en dat laat Salima zeker merken. Verder heeft ze me ontzettend goed geholpen naar mijn einddoel; het behalen van mijn rijbewijs! Super erg bedankt Salima en ik raad iedereen drive 2 go aan!”

”Ik had eergister mijn praktijk gehaald, en beoordeel het zeker als een goede rijschool. Zeer eerlijk op je fouten en zeker wel gezellig”

”Vandaag mijn rijbewijs gehaald. In 1 keer geslaagd. Salima zorgt voor fijne en goede rijlessen. Voelde me altijd op me gemak en je kan zeker met haar lachen! Ze heeft het beste met je voor. Bedankt voor alles lieve Salima.”

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Postbus 58,
5056 ZH Berkel-Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

× Hoe kan ik je helpen?