Rijlessen

Op het moment dat je rijlessen gaat volgen dan wil je een goede keuze maken tussen de verschillende mogelijkheden die er zijn. Bij autorijschool Drive2Go bieden we je verschillende mogelijkheden. Van een opfriscursus tot complete pakketten.

Mogelijkheden

Hieronder zie je de mogelijkheden die Drive2Go op dit moment aanbiedt:

Pakketten

Rijopleiding in stappen

Opfriscursus

2toDrive

Tussentijdse toets

Gevestigd in Berkel-Enschot

Onze autorijschool is gevestigd in Berkel-Enschot. Vanuit hier zijn we snel in Tilburg, Oisterwijk, Haaren, Goirle, Biezenmortel of bijvoorbeeld Udenhout. Wil je graag op een laagdrempelige manier kennis maken met onze manier van lesgeven? Dat kan. Wij geven iedereen de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Op deze manier kun je ontdekken of dat er een klik is op persoonlijk vlak en onze manier van lesgeven.

Wat zeggen anderen

We vinden het fijn om feedback te krijgen van onze klanten. Hieronder de reacties van enkele klanten:

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

Sofia Ahmad Mohamed

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

Wilco

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

Ilham Adda

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

Naomi Boers

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

Bilal Seul

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

© Copyright - Drive2go
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?