Autorijschool Dongen

Ben je woonachtig in (regio) Dongen en wil je starten met het volgen van rijlessen voor je autorijbewijs?  Dan wil je graag de juiste rijschool uitkiezen. Autorijschool Drive2Go verzorgd zijn rijlessen in de regio Dongen en biedt altijd een gratis proefles aan. Wij vinden namelijk dat je altijd het juiste gevoel moet hebben op het moment dat je rijlessen volgt.

Gratis proefles

Wij vinden dat je altijd de mogelijkheid moet hebben om een gratis proefles af te nemen. Je wilt het juiste gevoel en een klik hebben met degene die de rijles verzorgd. Daarom bieden wij deze aan. Tijdens deze proefles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Daarnaast geven wij een advies over welk pakket je het beste kunt kiezen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. We hebben namelijk maar één doel voor jou: zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je rijexamen!

Waarom jij voor Drive2Go kiest:

– Gratis proefles
– Een lesuur is bij ons echt 60 minuten!
– Altijd les van dezelfde instructrice
– Lessen doe je in een Mercedes
– We staan voor duidelijkheid en persoonlijke aandacht
– Altijd flexibele lestijden
– RIS-gecertificeerd

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust via de mail of via de telefoon. Je kunt ons appen en bellen op 06-52789868. We staan je graag te woord. Mocht je meteen een gratis proefles willen aanvragen dan kan dat uiteraard ook. We ontmoeten elkaar dan snel in Dongen.

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

Wat zeggen anderen?

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

× Hoe kan ik je helpen?