Autorijschool Goirle

Wil je graag je autorijbewijs gaan halen en ben je op zoek naar de juiste autorijschool in de omgeving van Goirle? Autorijschool Drive2Go is van mening dat je vooraf een gratis proefles moet kunnen afnemen. In deze proefles kun je ervaren hoe we werken. Een prettige gedachte want het halen van je rijbewijs is iets wat een behoorlijke investering met zich meebrengt. Drive2Go is gevestigd in Berkel-Enschot en verzorgd zijn rijlessen in de omgeving Tilburg.

Al mogelijkheden vanaf 16,5 jaar

De laatste 10 jaar is er veel verandert als het gaat om het volgen van autorijlessen. Vroeger kon je pas rijlessen gaan volgen op het moment dat je echt 18 jaar was en je je theorie-examen succesvol had afgerond. Dat laatste is nog steeds een voorwaarde om de weg op te mogen maar je kunt tegenwoordig al vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent. Dit is sinds de invoering van 2toDrive. Simpel gezegd komt dit erop neer dat je als mag gaan lessen op het moment dat je 16,5 jaar bent en dat je op mag gaan voor je rijbewijs op het moment dat je 17 jaar bent. Mocht je slagen dan mag je onder begeleiding van een zelfgekozen coach (in totaal mag je er 5 opgeven) auto rijden.

Naast deze mogelijkheid bieden we je nog diverse andere mogelijkheden, zoals:

Rijlespakketten
Rijopleiding in stappen
Tussentijdse toets
Opfriscursus

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Kwaliteit staat voorop. Om te laten zien hoe onze cursisten onze lessen ervaren hebben we ze gevraagd hoe ze onze rijschool ervaren hebben:

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

Kosten van de rijlessen

Op het moment dat je gaat lessen dan wil je natuurlijk wel inzicht in de kosten voor de rijlessen. Niet dat dit alleen de doorslag zou moeten geven maar het is zeker een belangrijke factor. Bij Drive2Go hanteren we hele scherpe tarieven zonder in te boeten op de kwaliteit. Voor een losse les van 60 minuten hanteren we een tarief van €42. En op het moment dat je een pakket afneemt dan gaat dit tarief nog omlaag. Je vind alle informatie op onze tarievenpagina.

Overigens, we geven je de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen van 1,5 uur. Hier betaal je dus niets voor! Scheelt weer in de kosten en dan kun je meteen kijken of onze manier van werken bij je past.

Samenvattend

  • Tevreden cursisten
  • Flexibele lestijden
  • Altijd dezelfde instructrice
  • Betaling in termijnen
  • RIS-gecertificeerd

Snel in Goirle

Vanuit Berkel-Enschot zijn we binnen 15 minuten in Goirle. Heb je vragen? Stel ze gerust via de mail of via de telefoon. Je kunt ons appen en bellen op 06-52789868. We staan je graag te woord. Mocht je meteen een gratis proefles willen aanvragen dan kan dat uiteraard ook. We ontmoeten elkaar dan snel in Goirle.

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

× Hoe kan ik je helpen?