Autorijschool Moergestel

Woon je in Moergestel en ben je op zoek naar een rijschool? Autorijschool Drive2Go verzorgd haar autorijlessen in de regio Moergestel. Persoonlijke aandacht, altijd dezelfde instructrice en scherpe tarieven is iets waar je op kunt rekenen. Wil je dit graag zelf ervaren voordat je gaat starten met je rijlessen? Dat kan, we bieden je namelijk een gratis proefles aan. Wel zo fijn.

Gratis proefles

Wij snappen als geen ander dat jij eerst wil weten of een rijschool wel bij je past. Het is natuurlijk belangrijk om te weten of de instructrice vriendelijk is, of ze goed kan uitleggen en of je een leuke klik met haar hebt. Bij ons kun je terecht voor een gratis proefles, waar je gelijk kennis maakt met je instructrice.

Tijdens deze proefles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Daarnaast geven wij een advies over welk pakket je het beste kunt kiezen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. We hebben namelijk maar één doel voor jou: zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je rijexamen!

Waar voor je geld

We hoeven er niet omheen te draaien: het volgen van rijlessen is een behoorlijke investering. Zeker als je pas 16, 17 of 18 bent en dit zelf moet betalen. Je wilt dan natuurlijk wel dat je waar voor je geld krijgt, oftewel: een uur rijles met daarin ook echt 60 minuten gerichte aandacht. Je wilt dan niet een instructeur die tussendoor even snel iets moet doen en 5 minuten weg is. Of dat er hele telefoongesprekken worden gevoerd op het moment dat je aan het lessen bent.

Bij Drive2Go is 1 uur rijles ook echt 60 minuten gerichte aandacht. Zodat je het maximale uit je rijlessen haalt en daardoor sneller kunt slagen. Daarnaast bieden we ook uitstekende tarieven en zijn we RIS gecertificeerd.

Rijlessen: de mogelijkheden

Bij Drive2Go bieden we je verschillende type rijlessen aan. Hieronder staan ze:

Pakketten

Rijopleiding in stappen

Opfriscursus

2toDrive

Tussentijdse toets

Zien we elkaar snel in Moergestel?

Heb je nog vragen voor ons of wil je meteen een gratis proefles aanvragen? Vul dan het contactformulier in of bel/whatsapp met ons: 06 – 52 78 98 68.

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

Wat zeggen anderen?

“Ik word heel erg gemotiveerd door mijn rij-instructeur tijdens het rijden en er wordt ook goed vertelt wat je op een moment fout doet zodat de kans op dezelfde fout steeds kleiner wordt 🙂 ”

“Super fijne rij instructeur, overgestapt van een andere rijschool naar hier en ik les 10 keer fijner. Ik ga mijn rijbewijs zeker hier behalen. Top rijschool.”

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

× Hoe kan ik je helpen?