Rijschool Oisterwijk

Woon je in Oisterwijk en wil je graag je autorijbewijs gaan halen? Onze autorijschool is gevestigd in Berkel-Enschot en wij verzorgen onze rijlessen in de regio Tilburg. Hierbij bieden we je verschillende mogelijkheden.

Verschillende rijlessen

Je kunt al bij ons terecht op het moment dat je 16,5 jaar bent. Wij bieden namelijk 2toDrive aan. Hiervoor dien je uiteraard wel te beschikken over je theorie. Het overgrote deel van de mensen die bij ons lest maak gebruik van 1 van onze rijlespakketten. Daarnaast bij we de rijopleiding in stappen aan, de tussentijdse toets en de opfriscursus. Deze opfriscursus is heel erg geschikt mensen die geruime tijd niet achter het stuur hebben gezeten.

Gratis proefles

Wij vinden dat je altijd de mogelijkheid moet hebben om een gratis proefles af te nemen. Je wilt het juiste gevoel en een klik hebben met degene die de rijles verzorgd. Daarom bieden wij deze aan. Tijdens deze proefles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Daarnaast geven wij een advies over welk pakket je het beste kunt kiezen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. We hebben namelijk maar één doel voor jou: zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je rijexamen!

Waarom jij voor Drive2Go kiest:

– Wij bieden hoge kwaliteit rijlessen
– Bij ons heb je altijd dezelfde instructrice
– Je kunt gewoon in termijnen betalen
– Lessen doe je in een Mercedes
– We staan voor duidelijkheid en persoonlijke aandacht
– Altijd flexibele lestijden
– RIS-gecertificeerd

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust via de mail of via de telefoon. Je kunt ons appen en bellen op 06-52789868. We staan je graag te woord. Mocht je meteen een gratis proefles willen aanvragen dan kan dat uiteraard ook. We ontmoeten elkaar dan snel in Oisterwijk.

Contactgegevens

Autorijschool Drive2Go
Monseigneur Diepenstraat 14
5056 EL Berkel Enschot (gemeente Tilburg)

06 – 52 78 98 68
info@drive2go.nl

Wat zeggen anderen?

“Super begeleiding! Ik heb er met veel plezier les gehad. Je gaat in een goed tempo steeds verder in het leren omgaan met de auto. Salima is een instructeur die ook echt de moeite neemt om zijn leerling te leren kennen waardoor zij de juiste soort aanmoediging kan geven. Bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs Salima.”

“Wat was het superleuk om hier bij Drive2Go te lessen. Veel gelachen en een leuke tijd gehad, maar nog belangrijker: heel veel geleerd. Bedankt voor alles en heel veel succes in de volgende examens en lessen. Voor mensen die nog willen gaan lessen. Salima is een toplerares die alles rustig en duidelijk uitlegt. Neem zeker de moeite om een gratis proefles te nemen. Nogmaals bedankt Salima het was erg leuk.”

“Een echte aanrader als je aan het zoeken bent naar een rijschool! De rijlessen worden volop benut met het oefenen op het rijden. Verder gaat het lessen heel vlot waardoor je totaal niet verveeld raakt en het elke les weer een uitdaging is. Natuurlijk staat veiligheid bij Drive2Go voorop en dat gaat heel goed door mijn instructrice met haar megasnelle reflexen. Kortom, een hele fijne rijschool.”

“Altijd superfijne lessen gehad. Salima kan echt heel goed en rustig uitleggen. Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld, zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor de leuke lessen.”

“Superleuke lessen gehad, af en toe gelachen maar vaak serieus. Veel geleerd en na een paar weken mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leuke, fijne en leerzame rijlessen.”

× Hoe kan ik je helpen?